INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium
INXS: Live Baby Live
  • Documentar
  • Muzică
94 min

INXS, una dintre cele mai venerate și mai emblematice trupe din lume, a susținut sâmbătă, 13 iulie 1991, concertul vieții lor la Londra pe Wembley Stadium, pentru 74.000 de fani în delir. După un deceniu și jumătate pe drum, trupa era în culmea forței, în ceea ce privește show-urile live. Spectacolul filmat în acea zi arată că ei nu au fost doar o trupă de clasă mondială, ce umple un întreg stadion, ci singura trupă care a avut vreodată curajul să meargă pe scena de la Wembley în fața a 74.000 de oameni și să-și facă propriul intro.

Trupa a avut peste 2.000 de spectacole înainte de moartea prematură a cântărețului Michael Hutchence în urmă cu 22 de ani, dar show-ul de pe Wembley a fost THE ONE. INXS a livrat hit după hit în fața unei audiențe în delir, timp de aproape două ore. Nu numai că trupa era în mare formă, dar și publicul a fost, și toată lumea știa că acesta era show-ul vieții lor. Mai mult decât atât, nu au fost ecrane, nici pasarele, nici alți cântăreți, nici recuzită și nici telefoane mobile - doar șase tipi care au cântat de ca și când viața lor depindea de acest show.

În premieră la cinema în 2019, această versiune pentru cinema a fost restaurată cu mare atenție pe o perioadă de doisprezece luni, de la filmul original pe 35mm, la 4K Ultra HD.

Format
Spectacole
Distributie / Voci originale
Michael Hutchence, Garry Beers, Andrew Farriss, Jon Farriss, Tim Farriss