Alegeti orașul

Die Walküre – Royal Opera House
 • 23.11.2018
 • 2D
 • Premiera
 • Muzical
 • 290 minute
 • AG
 • Die Walküre

  Spectacol de operă în trei acte

  Die Walküre este a doua parte a dramei muzicale Der Ring des Nibelungen compuse de Richard Wagner. Der Ring des Nibelungen este cea mai importantă compoziție realizată de Wagner în perioada 1848 – 1874, fiind alcătuită din patru părți: Das Rheingold, Die Walküre, Siegfried, Götterdämmerung.

  Spectacolul Die Walküre este produs de Keith Warner și dirijat de Antonio Pappano, directorul muzical The Royal Opera House, Londra. Zei, eroi și monștrii fac parte din fascinanta mitologie nordică, care surprinde fiecare tip de emoție umană într-o compoziție extraordinară de idei și acorduri sonore. Die Walküre și, de fapt, întreaga dramă muzicală Der Ring des Nibelungen, este greu de uitat odată ce a fost descoperită.

  Durată aproximativă: 4 ore și 50 de minute, cu două pauze

  Spectacolul este în limba germană, cu subtitrări în engleză.

  Echipa

  Muzică: Richard Wagner

  Regizor Keith Warner

  Dirijor: Antonio Pappano

  Distribuția

  Siegmund: Stuart Skelton

  Sieglinde. Emily Magee

  Wotan: John Lundgren

  Brünnhilde: Nina Stemme

  Fricka: Sarah Connolly

  Prețul unui bilet este 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.
  Abonamente pentru stagiunea Royal Opera House 2018/19 se pot achiziționa la prețul de 198 lei. Un abonament conține 6 intrări la spectacolele din stagiune, la alegere. Abonamentele se pot cumpăra doar de la casele de bilete de la Happy Cinema. Toate condițiile utilizării abonamentlui se regăsesc aici.

Cumpără bilete online sau rezervă locuri

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.