N-ai șanse, frate! - Baby Cinema
N-ai șanse, frate! - Baby Cinema
  • Comedie
n15 Nerecomandat 15
125 min

Va invitam la film cu bebelusul la purtator sau in burtica :)

Detalii despre program: Vizionari speciale pentru parintii cu bebelusii in burtica sau in brate! Happy Cinema București impreuna cu Asociatia SAMAS Sanatate pentru Mame si Sugari organizează din luna iunie o secțiune specială în programul de filme: vizionări dedicate mămicilor și tăticilor cu bebeluși in burtica sau in brate! În cadrul acestui program, părinții se vor bucura de vizionarea unor filme de top, în condiții speciale:

*** nu vor rula trailere și reclame,

*** sonorul filmului va fi diminunat,

*** în sală luminile nu vor fi complet stinse, pentru ca bebelușii să nu se sperie.

Atmosfera prietenoasă și calmă din cinema îi va face pe noii părinți să scape de stres și să se relaxeze la cinema. Cinematograful va fi dotat cu mese si consumabile oferite gratuit (scutece, aleze, servetele). Multumim Bella Baby Happy Romania

Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat şi nonconformist cu multe belele în trecutul său. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Deşteaptă, sofisticată şi împlinită, frumoasa blondă este o diplomată desăvârşită şi este talentată la... cam orice. Cei doi nu au nimic în comun. Nimic altceva decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

Fred reia printr-o întâmplare legătura cu ea şi reuşeşte să o farmece cu umor şi autoironie, amintindu-i de asemenea de idealismul care-a caracterizat-o în tinereţe. Pregătindu-se să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite, Charlotte îl angajează pe Fred, printr-un gest impulsiv, ca şi consilier de comunicare, spre disperarea celor din echipa ei. Apărut de nicaieri într-un colectiv de elită, Fred nu e pregătit pentru viaţa fastuoasă din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, chimia dintre ei duce curând la o poveste romantică plină de evenimente neaşteptate şi chiar incidente periculoase.