Matthew Bourne’s Romeo + Juliet
Matthew Bourne’s Romeo + Juliet
  • Dramă
  • Romantic
  • Dragoste
93 min

Producția lui Matthew Bourne, Romeo și Julieta, a fost considerat de către The Daily Telegraph cel mai așteptat spectacol de dans al anului 2019.
Această re-interpretare pasională și contemporană a poveștii clasice a lui Shakespeare despre dragoste și conflict este plasată în viitorul apropiat la ‘Institutul Verona’. Aici, tinerii ‘dificili’ sunt închiși de către o societate care urmărește să îi separe și să le distrugă individuaitatea și spiritul tânăr. Romeo și Julieta trebuie să își urmeze inima și să își riște viețile pentru a fi împreună. O poveste nemuritoare despre iubire interzisă și emoții reprimate, filmată la Sadler’s Wells în Londra, special pentru cinema.

Spectacolul îi are în distribuție pe unii dintre cei mai talentați tineri dansatori din Marea Britanie, regia și coregrafia sunt semnate de Matthew Bourne, scenografia este realizată de Lez Brotherston, luminile de către Paule Constable, sunetul de Paul Groothuis, iar noua orchestrație a muzicii lui Prokofiev este semnată de Terry Davies și interpretată de New Adventures Orchestra.

Format
Spectacole