Acest site folosește cookies. Continuarea utilizării reprezintă acceptul dumneavoastră implicit.

Alegeti orașul

Întrebări frecvente

De ce se aud filmele atât de tare în sala de cinema?

Pentru că acela este nivelul de sunet din coloana sonoră a filmului – dacă am da mai încet, nu s-ar mai auzi dialogurile dintre personaje, precum și alte sunete slabe.

*

De ce titlurile filmelor în limba română nu coincid cu titlurile din engleză?

Pentru că titlurile din limba română sunt traduceri / adaptări oficiale ale titlurilor originale și cu aceste titluri primim și toate materialele (postere și nu numai). Sunt, adesea, situații în care acestea nu concid. De aceea, preferăm să folosim titlurile în limba engleză pe site-ul nostru, deși majoritatea posterelor sunt în limba română (și, adesea, titlurile diferă, deși este vorba de același film).

*

Care este diferența între avanpremieră și premieră?

Săptămâna cinematografică începe vineri. Așadar, avanpremierele sunt filme care au premiera într-o săptămână cinematografică anume și sunt rulate în sala de cinema cu una, maxim două zile înainte (în mod normal, avanpremierele sunt joia). Filmele rulează apoi în premieră pe parcursul unei săptămâni cinematografice, apoi nu mai au statutul de premiere. Scopul lor este să permită cinefililor vizionarea filmelor înaintea… tuturor!

*

Prețul biletelor este acelasi pentru filmele în avanpremieră?

Dacă nu este altfel specificat în descrierea filmului, da, prețul este același.

*

Prețul biletelor este acelasi pentru filmele în 2D și cele în 3D?

Da, prețul este același.

*

De ce nu-mi sosește confirmarea rezervării pe e-mail?

Este posibil ca mailurile noastre să ajungă în folderul tău de spam/junk mail. Adaugă domeniul happycinema.ro la whitelist și adresa noastră în address book.

Save