Alegeti orașul

PRESS ROOM

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu o selecție de filme gratuite pentru copiii sub 12 ani

HAPPYCINEMA® și Itsy Bitsy FM au grijă ca vacanța de vară a copiilor să nu fie monotonă. În lunile iulie și august, de luni până vineri, copiii cu vârste de până în 12 ani vor avea acces gratuit la o selecție generoasă de filme, concepută special pentru ei

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu o selecție de filme gratuite pentru copiii sub 12 ani

Programul include filme foarte cunoscute și iubite de cei mici, printre care: Aventura Piticilor 3D (Gnome Alone), Albinuta Maya 2 – 3D (Maya the Bee: The Honey Games), Paddington 2, Bigfoot Junior 3D (The Son of Bigfoot), Early Man: Tare ca piatra 2D, Dragonul vrăjit (The Dragon Spell), Aventuri fără pereche (Lichozrouti) , Sus Ancora! (Anchors up) și Incredibila poveste a perei uriașe.

În plus, vor rula documentarul România neîmblânzită, narat de vocea inconfundabilă a lui Victor Rebengiuc și Minunea (Wonder), o ecranizare dramatică a bestseller-ului omonim scris de R. J. Palacio.

Vacanța de vară prinde culoare la Itsy Bitsy Film Mania. Programul săptămânal poate fi accesat pe www.happycinema.ro, unde pot fi făcute și rezervări.

HAPPYCINEMA® este cinematograful întregii familii, fiind prezent în București (Liberty Center, Sos. Progresului Nr. 151-170), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32) și Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A).

HAPPYCINEMA® se evidențiază pe piața lanțurilor cinematografice datorită conținutului diversificat pe care îl oferă publicului, compus atât din filme mainstream, cât și dintr-un program cultural bogat și numeroase evenimente alternative (concerte de rock clasic ale unor trupe legendare, documentare 3D despre muzee celebre și stagiuni de operă, teatru și balet de la prestigioase companii artistice britanice etc). Totodată, aici sunt găzduite și organizate proiecții în condiții speciale pentru părinți cu bebeluși (Baby Cinema), pentru copii cu nevoi speciale (Filmele Olgăi), piese de teatru (Teatru la Cinema), petreceri vesele pentru cei mici, dar pune la dispoziție sălile sale și pentru evenimente corporate și private.

Vezi aici întregul program al cinematografului »

*

Vara asta POPCORNUL e vedetă!

Te-ai săturat să rămâi fără popcorn încă din timpul trailerelor? Nicio problemă! Pentru fiecare pungă achiziționată, ai dreptul la încă o porție gratuită. Și popcornul nostru este delicios, parol!

În perioada 15 iunie – 31 august la HAPPYCINEMA îți reumpli GRATUIT punga de popcorn. Păstrează bonul primit la achiziționarea primei pungi de popcorn și dacă ți se termină floricelele mai poți cere un refill din partea casei. Oferta este valabilă pentru oricare tip de popcorn sărat mic, mediu și mare.

Te-ai săturat să rămâi fără popcorn încă din timpul trailerelor? Nicio problemă! Pentru fiecare pungă achiziționată, ai dreptul la încă o porție gratuită.
Dacă ți se termină floricelele mai poți cere un refill din partea casei 😉
Vara aceasta este musai să te simți bine la cinema, așa că te așteptăm în rețeaua de cinematografe HAPPYCINEMA ca să vezi cele mai tari blockbustere, cele mai reușite drame, documentare de excepție și animațiile momentului. În plus, ai parte de prețuri imbatabile, ca să nu ratezi nimic din ce apare nou pe marile ecrane.
* Reumplerea este valabilă o singură dată în timpul vizitei la cinema.

Te așteptăm!

Vezi aici întregul program al cinematografului »

*

Alte știri de la HAPPY CINEMA:

iunie 2018

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu o selecție de filme gratuite pentru copiii sub 12 ani

Vara asta popcornul e vedetă

aprilie 2018

Pe 26 aprilie ești invitat la un Happy Party: celebrează doi ani de la lansarea Happy Cinema Buzău

martie 2018

Back In Da Days Old School Friday@Happy Cinema »

februarie 2018

Cauți un cadou de Valentine’s? HAPPYCINEMA te ajută »

HAPPY CINEMA BUCUREȘTI ÎȚI OFERĂ O INCURSIUNE ÎN LUMEA ARTEI: MUZICĂ DE CALITATE, TEATRU ȘI CELE MAI IUBITE MUZEE »

Maratonul Rock Classics la Happy Cinema București »

iunie 2017

Happy Cinema introduce vizionări speciale de film pentru părinții cu bebeluși! »

decembrie 2016

HAPPYCINEMA, cel mai accesibil lanț de multiplexuri, se lansează și în București »

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.