Alegeti orașul

PRESS ROOM

Echipa filmului Moromeții 2 vine la HAPPYCINEMA® Alexandria!

Filmul Moromeții 2 va avea două proiecții speciale, în prezența echipei, la Happy Cinema Alexandria pe 7 decembrie, de la 19:00 și 19:30. Biletele sunt disponibile la Happy Cinema sau online pe happycinema.ro și costă 22 lei/adult sau 14 lei, tarif special pentru elevi, studenți, pensionari.

Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie și a adus după primele două săptămâni în cinematografele din România aproape 120.000 de spectatori, plasându-se în primele poziții din box office-ul românesc.

„Eu nu am mai trăit așa ceva niciodată în viață, sunt greu de descris în cuvinte experiența și emoțiile trăite la fiecare întâlnire cu publicul și sunt profund recunoscător pentru tot acest val de apreciere și iubire.”, a declarat și regizorul Stere Gulea

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horațiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paștina). Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

***

Moromeții 2 este o producție Libra Film, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Studioului de Creație al Ministerului Culturii, în colaborare cu TVR și HBO România.

***

HAPPYCINEMA® este cinematograful întregii familii, de la mic, la mare, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă sau să trăiască momente de suspans în 3D. Prețurile biletelor la film variază între 7 și 26 de lei, existând și posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii sau vizionări speciale pentru școli, dar și evenimente private.

Lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® este deja prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall) și Buzău (Galleria Mall Buzău). HAPPYCINEMA® este unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața cinematografelor din România, aflat în plină extindere națională, având în plan deschiderea de noi cineplexuri în Bistrița, Bacău și București până la finalul anului viitor


Oferta tarifară și programul vor putea fi urmărite pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® ALEXANDRIA

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaAlexandria
Contact: office@happycinema.ro, telefon 03477408050

Vezi aici întregul program al cinematografului »


Alte știri de la HAPPY CINEMA:

decembrie 2018

Echipa filmului Moromeții 2 vine la HAPPYCINEMA® Alexandria!

noiembrie 2018

S-a deschis HAPPYCINEMA® Alexandria!

octombrie 2018

HAPPYCINEMA® ajunge și în Alexandria!

Centenarul filmului românesc la Buzău

iunie 2018

Vara asta ai Itsy Bitsy Film Mania la HAPPYCINEMA® cu o selecție de filme gratuite pentru copiii sub 12 ani

Vara asta popcornul e vedetă

aprilie 2018

Pe 26 aprilie ești invitat la un Happy Party: celebrează doi ani de la lansarea Happy Cinema Buzău

martie 2018

Back In Da Days Old School Friday@Happy Cinema »

februarie 2018

Cauți un cadou de Valentine’s? HAPPYCINEMA te ajută »

HAPPY CINEMA BUCUREȘTI ÎȚI OFERĂ O INCURSIUNE ÎN LUMEA ARTEI: MUZICĂ DE CALITATE, TEATRU ȘI CELE MAI IUBITE MUZEE »

Maratonul Rock Classics la Happy Cinema București »

iunie 2017

Happy Cinema introduce vizionări speciale de film pentru părinții cu bebeluși! »

decembrie 2016

HAPPYCINEMA, cel mai accesibil lanț de multiplexuri, se lansează și în București »

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.