Alegeti orașul

HAPPYCINEMA® ajunge și în Alexandria!

HAPPYCINEMA® ajunge și în Alexandria!

În luna noiembrie 2018 se deschide un nou cineplex HAPPYCINEMA® în centrul comercial Winmarkt Alexandria (Strada Libertății 242). Cinematograful are două săli echipate cu tehnologie audio-video de ultima generație: videoproiectie digitala cu polarizator 3D și sunet Dolby Digital Surround.

Astfel, publicul din orașul Alexandria va putea să se bucure de o experiență cinematografică la standarde înalte, într-o ambianță modernă și prietenoasă. Pe piața operatorilor din România, HAPPYCINEMA® este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul tuturor la film în condiții foarte bune.

“Cuvântul cheie la HAPPYCINEMA® este «happy» – nu poți să fii «happy» decât dacă toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș”, explică Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de cinematografe.

HAPPYCINEMA® este cinematograful întregii familii, de la mic, la mare, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă sau să trăiască momente de suspans în 3D. Prețurile biletelor la film variază între 7 și 26 de lei, existând și posibilitatea de a organiza petreceri pentru copii sau vizionări speciale pentru școli, dar și evenimente private.

Luna noiembrie se anunță extrem de bogată în ce privește lansările cinematografice, astfel că pe marele ecran vor putea fi văzute producții mult așteptate precum: Bohemian Rhapsody, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Grinch, Creed II, The Nutcracker and the Four Realms, Robin Hood și multe altele. Animații, filme de groază, drame, comedii, efecte speciale, toate se vor regăsi în bogata ofertă a cinematografului, care va deveni un loc perfect de petrecere a unui timp de calitate pentru toți locuitorii din Alexandria.

 

HAPPYCINEMA® ALEXANDRIA

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaAlexandria
Contact: office@happycinema.ro, telefon 03477408050

Vezi aici întregul program al cinematografului »

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.