Alegeti orașul

Vara asta POPCORNUL e vedetă!

Te-ai săturat să rămâi fără popcorn încă din timpul trailerelor? Nicio problemă! Pentru fiecare pungă achiziționată, ai dreptul la încă o porție gratuită. Și popcornul nostru este delicios, parol!

În perioada 15 iunie – 31 august la HAPPYCINEMA îți reumpli GRATUIT punga de popcorn. Păstrează bonul primit la achiziționarea primei pungi de popcorn și dacă ți se termină floricelele mai poți cere un refill din partea casei. Oferta este valabilă pentru oricare tip de popcorn sărat mic, mediu și mare.

Te-ai săturat să rămâi fără popcorn încă din timpul trailerelor? Nicio problemă! Pentru fiecare pungă achiziționată, ai dreptul la încă o porție gratuită.
Vara aceasta este musai să te simți bine la cinema, așa că te așteptăm în rețeaua de cinematografe HAPPYCINEMA ca să vezi cele mai tari blockbustere, cele mai reușite drame, documentare de excepție și animațiile momentului. În plus, ai parte de prețuri imbatabile, ca să nu ratezi nimic din ce apare nou pe marile ecrane.
* Reumplerea este valabilă o singură dată în timpul vizitei la cinema.

Te așteptăm!

Vezi aici întregul program al cinematografului »

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.