Acest site folosește cookies. Continuarea utilizării reprezintă acceptul dumneavoastră implicit.

Alegeti orașul

The Royal Ballet MANON – Kenneth MacMillan
 • 04.05.2018
 • 2D
 • Premiera
 • Muzical
 • 160 minute
 • AG
 • In The Royal Ballet MANON Kenneth MacMillan pune in scena povestea de dragoste tragica a lui Manon si a lui Des Grieux, care este o capodopera a baletului modern, pe muzica lui Jules Massenet.
  Fratele lui Manon, Lescaut, doreste sa-si vanda sora celui mai mare ofertant, atunci cand ea il intalneste pe Des Grieux si se indragosteste de el. Cei doi fug la Paris, dar atunci cand Monsieur G.M. ii face o oferta irezistibila lui Manon, ea devina amanta sa pentru o viata de lux.

  Cu incurajarea lui Lescaut, Des Grieux triseaza la jocul de carti incarcand sa castige averea lui Monsieur G.M. Acestia sunt prinsi iar Manon este arestata ca fiind prostituata si apoi deportata in New Orleans, urmata de Des Grieux.
  Sursa lui Kenneth MacMillan pentru Manon a fost romanul francez din secolul al XVIII-lea, deja adaptat pentru opera de Massenet si Puccini. Premiera a avut loc la data de 7 martie 1974, cu rolurile principale dansate de Antoinette Sibley si Anthony Dowell. Baletul a devenit rapid o productie principala a repertoriului The Royal Ballet si o piatra de temelie a dansului dramatic.

  Spectacol: The Royal Ballet MANON Kenneth MacMillan
  Coregrafie: Kenneth MacMillan
  Muzică: Jules Massenet

  Durată aproximativă: 2 ore si 35 minute cu două pauze

  Spectacolul este difuzat pe ecranul de cinema.

  Prețul unui bilet este de 49 de lei dacă se achiziționează de la cinematograf sau 39 de lei online

Cumpără bilete online sau rezervă locuri

 

Operator de date cu caracter personal inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 19759/2017.