Cum cumpar / rezerv?

Cum cumpăr bilete prin site-ul www.happycinema.ro?

Pentru a cumpăra bilete online la HAPPYCINEMA® este suficient să alegeți filmul dorit și să selectați ora disponibilă din ziua dorită. Veți putea apoi să alegeți locurile pe care doriți să le cumpărați, dintre cele libere. Plățile prin intermediul cardurilor sunt procesate de către procesatorul de plati online LibraPay.

Biletele vor fi trimise pe adresa dumneavoastră de mail. Vă rugăm să prezentați la cinema biletele trimise pe email sau să prezentați codul tranzacției și datele personale la casa de bilete.

 

Cum fac o rezervare de locuri în site-ul www.happycinema.ro?

Pentru a face o rezervare online la HAPPYCINEMA® este suficient să alegeți filmul dorit și să selectați ora disponibilă din ziua dorită. Veți putea apoi să alegeți locurile pe care le doriți rezervate, dintre cele libere în momentul în care ați accesat pagina de rezervare.

 

Atenție!

Nu puteți rezerva locuri care nu sunt unele lângă celelalte.

O rezervare poate fi făcută pentru maxim 6 locuri. Dacă se doresc mai mult de 6 locuri, acestea vor trebui achiziționate direct de la casierie.

Nu puteți face rezervări consecutive pentru același film.

Rezervarea va fi valabilă până cu maxim 30 de minute înainte de începerea filmului.

Cu 30 de minute înainte de începerea filmului, sistemul electronic de gestionare a biletelor va anula automat toate rezervările pentru care nu s-au achiziționat bilete, iar locurile respective vor fi puse la vânzare.

Pentru a fi siguri că găsiți locuri la filmele preferate, vă recomandăm să faceți rezervările din timp (mai ales la filmele foarte așteptate, avanpremiere și premiere).

Vă rugăm să achiziționați în timp util biletele, pentru a evita aglomerația de la casa de bilete.