Despre noi

HAPPYCINEMA® este mai mult decât un simplu cinema în orașul tău. HAPPYCINEMA® este cinematograful tău preferat. Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. La HAPPYCINEMA® petreci timp de calitate împreună cu cei dragi sau cu colegii, și ai mereu  promoții și oferte speciale, de care poți beneficia – totul pentru ca tu să te simți minunat la noi, încă din foyer.

Suntem prezenți în 9 orașe din țară: București, Alexandria, Focșani, Buzău, Bistrița-Năsăud, Bacău, Vaslui , Botoșani si Slobozia.

MISIUNEA NOASTRĂ

Vrem sa fim prima alegere a cinefililor. Vrem să fim prima alegere a celor care vor să-și petreacă timpul liber într-o altă dimensiune, într-o altă poveste, într-o nouă aventură. Vrem să fim prima TA alegere. Pentru că misiunea noastră este să-ți oferim o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Folosim logistică și tehnologie de ultimă oră, indiferent că este vorba de amenajarea sălii de cinema și a foyer-ului sau de sistemele hi-tech de proiecție video și redare audio.

Cinematograful din Focșani, aflat în incinta Focșani Mall, este un digiplex cu 2 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 218 locuri. Foyer-ul dispune de un spațiu generos, care te transpune publicul în lumea cinematografică.

Cinematograful din Buzău, aflat în incinta Galleria Mall Buzău, este un digiplex cu 3 săli echipate pentru proiecție 3D și 2D, sunet Dolby Digital Surround și are o capacitate de 387 de locuri. În foyer, cinefilii se pot relaxa în spațiile lounge confortabile și își pot comanda cafea, răcoritoare, bere și gustări.

În luna noiembrie 2018, lanțul de cineplexuri HAPPYCINEMA® a ajuns și în orașul Alexandria. HAPPYCINEMA® se află la etajul 3 în centrul comercial Winmarkt Alexandria (Strada Libertății 242). Cinematograful din Alexandria are două săli echipate cu tehnologie audio-video de ultimă generație: videoproiectie digitală cu polarizator 3D și sunet Dolby Digital Surround. Sălile au o capacitate totală de 154 de locuri. Astfel, locuitorii din acest oraș au posibilitatea de a se bucura de o experiență cinematografică la standarde înalte, într-o ambianță modernă și prietenoasă.

Happy Cinema din Bistrița Retail Park este primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cinematograf din țară complet echipat cu proiectoare laser, având o capacitate de 364 de locuri. 

HAPPYCINEMA® Bacău este situat în Hello Shopping Park și are 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

HAPPYCINEMA® Vaslui este situat în Silver Mall și are 2 săli 3D ultramoderne și 150 de locuri.

HAPPYCINEMA® Botoșani este situat în Uvertura Mall, are 5 săli și o capacitate de 436 de locuri, fiind dotat cu proiectoare 3D.

HAPPYCINEMA® Slobozia  este situat in incinta Centrului Comercial IALOMITA, are 2 săli și o capacitate de 106  locuri, fiind dotat cu proiectoare 3D.

 

Sălile noastre de cinema sunt echipate cu:

  • Sisteme de proiecție digitale
  • Dolby Digital Surround
  • Fotolii confortabile de o calitate superioară
  • Sistem de proiecție MasterImage 3D

Cinematograful din București este administrat de Intech Solutions SRL, CIF: RO 31965532. Cinematografele din Focșani, Buzău, Alexandria, Bacău, Bistrița, Vaslui ,Botoșani si Slobozia sunt administrate de Inspire Through SRL, CIF: RO 17303378.