Cumpărăturile tale îți oferă bilete la film, la Happy Cinema

  Este atât de simplu! Îți faci cumpărăturile în Hello Shopping Park, în oricare dintre magazinele partenere și primești garantat un voucher care îți aduce un bilet la film cadou*


 
Cum intri în posesia biletului cadou?

  Vei primi un voucher pentru orice tranzacție de minim 100 de lei în oricare dintre magazinele Auchan, Altex, Decathlon, C&A, CCC, Elvila, Leroy Merlin, Pepco, Saten, Sinsay, magazinul-partener Orange si pentru tranzacții de minim 50 de lei la locul de joacă Hapciu, la cafeneaua Bru Urban Coffee sau la restaurantele Hercules sau Burritos. Cu voucherul si bonul fiscal aferent tranzacției, mergi La Happy Cinema din Hello Shopping Park si primești biletul cadou, pentru a viziona orice film din programul cinematografului. 
 
   Voucherele se distribuie în magazine în perioada 10 octombrie - 10 noiembrie 2021 și se pot valorifica în cinematograf până pe 30 ianuarie 2022

 *Termeni și condiții pentru participarea în promoție:

 Voucherul se preschimbă într-un bilet gratuit, numai la casa de bilete din cinematograf.  

 În cazul în tranzacția presupune existența a două bilete de valori diferite, cinematograful va oferi gratuit biletul cu valoarea mai mică.

 Voucherul se va prezenta personalului de la casa de bilete, spre validare și păstrare, impreună cu bonul fiscal emis de magazinele partenere, complet și nealterat, în valoare de minim 100 RON sau 50 RON (după caz).  Biletul gratuit se va emite numai cu prezentarea voucherului insoțit de bonul fiscal, in condițiile de mai sus. Voucherul va fi păstrat la casa de bilete, bonul de cumpărături va fi marcat de către personalul cinematografului și returnat clientului.  

 Voucherul nu se aplică tranzacțiilor efectuate online, pe site-ul www.happycinema.ro

 Oferta se aplică doar pentru filme. Nu se aplică în cazul  altor evenimente organizate în Happy Cinema.

 Oferta nu se poate cumula cu alte oferte sau promoții existente.

 Nu sunt incluși ochelarii pentru vizionarea filmelor 3D. 

 Acest voucher nu se va preschimba în bani sau în alte produse disponibile la bar. 

 Falsificarea și utilizarea frauduloasă a acestui voucher se pedepsește conform legii. 

 Voucherele se pot valorifica până pe data de 30 ianuarie 2022 (inclusiv).